De plaatsing, herstelling of renovatie van uw plat dak: ons vak!

Uw platte dak in roofing herstellen, renoveren of plaatsen is een werk voor professionals. Vader en zoon Pieter en Toon zijn de doorgewinterde dakdekkers van Dakwerken Heylen Toon uit Olen in de Kempen, Antwerpen die uw plat dak met de grootste zorg en passie realiseren.

Hoge service in platte daken

Met meer dan 30 jaar ervaring in de vingers zorgen wij eigenhandig voor een quasi naadloos en waterafstotend plat dak dat u jarenlang beschermt tegen weer en wind. Hierbij garanderen we u uiteraard ook van een perfecte afwatering met dakgoten in koper of zink op maat.

Een plat dak met roofing

Voor de vervanging, renovatie of plaatsing van platte daken maken wij gebruik van een bitumendakbedekking als toplaag, beter bekend als roofing. Ook voor daken met meer details is een dakbedekking in roofing ideaal. Mits geplaatst door een geroutineerde vakman als Dakwerken Heylen Toon kan een perfecte afdichting verzekerd worden. Zo geniet u van een plat dak aan een uitstekende prijs/kwaliteit.

VOORNA


Uw platte dak isoleren?

Ook voor dakisolatie kunt u bij ons aankloppen. Hierbij kunnen we de plaatsing of renovatie van uw platte dak en de plaatsing van uw dakgoten combineren met isolatiewerken. Zo hebt u slechts één aanspreekpunt voor al uw dakwerken.

Galerij