HELLENDE DAKEN

Uw nieuwbouwwoning voorzien van een nieuw schuin dak? Stormschade of een lek in uw dak? Of uw bestaande hellende dak vakkundig laten renoveren? Dakwerken Heylen Toon uit Olen is sterk in het plaatsen, herstellen en renoveren van hellende daken in heel de provincie Antwerpen en de Kempen.

Hoge service in hellende daken

Geniet van de jarenlange ervaring van een familiebedrijf, dat traditie en innovatie samenbrengt. Met kwaliteitsmateriaal en expertise zorgen we voor een waterdicht dak dat alle weersomstandigheden trotseert, perfect isoleert en een jarenlange levensduur tegemoet gaat. Afhankelijk van de werkzaamheden hebben we alle aandacht voor uw wensen, uw onderdak, de conditie van uw bestaande hellende dak, waterdichtheid, verluchting en isolatie. Hierbij bieden we u graag passend advies.

Alle soorten dakbedekking

Vertrouw op ons vakmanschap voor een hellend dak met kleidakpannen, betonpannen of tegelpannen, maar ook een leiendak plaatsen, herstellen en renoveren we volgens de regels van de kunst. Alle soorten dakbedekking zijn we meester voor uw hellende of schuine dak. Onze missie: u een hellend dak bezorgen

Van alle daken thuis

Omdat we ook sterk zijn in dakisolatie, kunt u bij ons uw hellende dak laten plaatsen of renoveren en tegelijk ook laten isoleren. Naast hellende daken zijn we natuurlijk ook al jaren vertrouwd met platte daken. Zo staat ons dakdekkersbedrijf in regio Antwerpen en de Kempen bekend als een allround dakspecialist.

In beeld